In de podcast De Vagina Dialogen gaat 
Bureau Vrouwenzaken de ins en outs 
van de kut onderzoeken.

Seizoen 1


In 6 afleveringen worden er persoonlijke ontboezemingen gedaan, worden er sappige vragen aan elkaar gesteld (en vaak ook beantwoord), wordt er elke week gebeld met iemand die ergens verstand van heeft en wordt er sowieso keihard gelachen tijdens ‘het ‘uit de schaamstreek halen van de vrouwelijke driehoek’. Ben je klaar om deze rit te rijden met ons? Doe je oortjes in, of zet juist de speakers op 10, dit wordt leuk!

 

Seizoen 2

In seizoen 2 van De Vagina Dialogen gaan Marieke (43), Anne-Marie (45) en Ellen (53) verder waar ze gebleven zijn, namelijk bij de geheimen en schaamte over de vagina. Met elke week een gastexpert aan tafel duikt het trio op haar geheel eigenwijze dieper in de materie en deelt open en bloot al hun ervaringen en inzichten met jullie.

AFLEVERING #4

VERSE VIS

 

Ruiken als verse vis, is dat normaal? En waarom voelen wij vrouwen toch de noodzaak om 24/7 naar viooltjes te willen ruiken? Deze aflevering van De Vagina Dialogen gaat over onze geur van onderen. Bureau Vrouwenzaken maakt zich druk over vaginale douches en zepen. Ze vraagt zich af waar afscheiding nou goed voor is en wat er in het kutparfum van Gwyneth Paltrow zit. Marieke leest voor uit het boek waarvoor ze zich schaamde: Vochtige StrekenEn aan biochemicus Rik De Ongestelde Vraag ‘Waarom vergrijst altijd het kruis van ons zwarte ondergoed?”

 

Mijn zoons waren toen nog op kruishoogte en vroegen of we zalm aten

— Marieke


Uit womenshealth.com
Het schaamteschap
Previous
Next

IN DEZE PODCAST

  • Presentatie Bureau Vrouwenzaken 
  • Techniek en montage Kevin Goes voor DPG Media
  • Muziek Remy Unger
  • Boek Vochtige Streken- Charlotte Roche uitgeverij De Bezige Bij
  • Aan de telefoon Rik Poot, Scheikundedocent