In de podcast De Vagina Dialogen gaat 
Bureau Vrouwenzaken de ins en outs 
van de kut onderzoeken.

Seizoen 1


In 6 afleveringen worden er persoonlijke ontboezemingen gedaan, worden er sappige vragen aan elkaar gesteld (en vaak ook beantwoord), wordt er elke week gebeld met iemand die ergens verstand van heeft en wordt er sowieso keihard gelachen tijdens ‘het ‘uit de schaamstreek halen van de vrouwelijke driehoek’. Ben je klaar om deze rit te rijden met ons? Doe je oortjes in, of zet juist de speakers op 10, dit wordt leuk!

 

Seizoen 2

In seizoen 2 van De Vagina Dialogen gaan Marieke (43), Anne-Marie (45) en Ellen (53) verder waar ze gebleven zijn, namelijk bij de geheimen en schaamte over de vagina. Met elke week een gastexpert aan tafel duikt het trio op haar geheel eigenwijze dieper in de materie en deelt open en bloot al hun ervaringen en inzichten met jullie.

AFLEVERING #3

Vandaag is ROOD

 

Ja, je krijgt het er ongevraagd bij: Ongesteld zijn. Van je eerste menstruatie tot je laatste. Wist jij wat er ging gebeuren? We bespreken de schaamte van doorlekken en het niet durven toegeven aan je personal trainer dat je je zwak voelt. Wie is er team tampon en wie Maria maandverband? We hebben ‘t over de cup en andere innovaties. En wat is eigenlijk menstruatie-armoede? Ook bespreken we het boek PeriodPower van Maisie Hill en horen van Maartje hoe zij haar cyclus omzet in kracht.

 

Ik had een ex waarbij het maandverband niet van onze gezamenlijke rekening mocht, want dat was mijn probleem.

Dat is nu uit.

— Marieke

 

 

Peace tot the period!
Homemade maandverband
Diverse cups
Team Tampon (alleen voor de foto dan)
Rorschach vulvaatje uit Kreatief met Kut
Previous
Next

IN DEZE PODCAST

  • Presentatie Bureau Vrouwenzaken 
  • Techniek en montage Kevin Goes voor DPG Media
  • Muziek Remy Unger
  • Boek Period Power (NL : De Cyclus Strategie) – Maisy Hill. Xander Uitgevers. Te vinden op Instagram onder  @_maisiehill_.  
  • Aan de telefoon Maartje Smits, period queen