In de podcast De Vagina Dialogen gaat 
Bureau Vrouwenzaken de ins en outs 
van de kut onderzoeken.

Seizoen 1


In 6 afleveringen worden er persoonlijke ontboezemingen gedaan, worden er sappige vragen aan elkaar gesteld (en vaak ook beantwoord), wordt er elke week gebeld met iemand die ergens verstand van heeft en wordt er sowieso keihard gelachen tijdens ‘het ‘uit de schaamstreek halen van de vrouwelijke driehoek’. Ben je klaar om deze rit te rijden met ons? Doe je oortjes in, of zet juist de speakers op 10, dit wordt leuk!

 

Seizoen 2

In seizoen 2 van De Vagina Dialogen gaan Marieke (43), Anne-Marie (45) en Ellen (53) verder waar ze gebleven zijn, namelijk bij de geheimen en schaamte over de vagina. Met elke week een gastexpert aan tafel duikt het trio op haar geheel eigenwijze dieper in de materie en deelt open en bloot al hun ervaringen en inzichten met jullie.

 

AFLEVERING #1

Viva La Vulva

 

 

Marieke, Ellen en Anne-Marie gaan meteen open en bloot met hun actuele kutstand: hoe staat ze erbij en wat vinden we ervan? We vragen ons af waar de schaamte nou precies in zit. Heeft onze opvoeding er iets mee te maken? Is het cultureel bepaald? Of creëren wij zelf onze schaamte? Anne-Marie haalt dè tip uit De Vagina Bijbel van Jen Gunter en De Ongestelde Vraag is voor vrouwenvoorvechtster Bep Ruting (69): “Zijn we er qua kutschaamte op vooruit gegaan?”

 

“Jouw puni lijkt op een oude opa met 1 oog”

— Sue, dochter van Anne-Marie

 

 

In de DPG-studio
Stilte, opname!
Schaamteloos
De Vagina Bijbel van Dr Jen Gunter
© Gummbah
Previous
Next

IN DEZE PODCAST

  • Presentatie Bureau Vrouwenzaken 
  • Techniek en montage Kevin Goes voor DPG Media
  • Muziek Remy Unger
  • Boek de Vagina Bijbel- Jen Gunter Uitgeverij Samsara
    Te vinden op Twitter en Instagram als @drjengunter 
  • Aan de telefoon Bep Ruting