In de podcast De Vagina Dialogen gaat 
Bureau Vrouwenzaken de ins en outs 
van de kut onderzoeken.

Seizoen 1


In 6 afleveringen worden er persoonlijke ontboezemingen gedaan, worden er sappige vragen aan elkaar gesteld (en vaak ook beantwoord), wordt er elke week gebeld met iemand die ergens verstand van heeft en wordt er sowieso keihard gelachen tijdens ‘het ‘uit de schaamstreek halen van de vrouwelijke driehoek’. Ben je klaar om deze rit te rijden met ons? Doe je oortjes in, of zet juist de speakers op 10, dit wordt leuk!

 

Seizoen 2

In seizoen 2 van De Vagina Dialogen gaan Marieke (43), Anne-Marie (45) en Ellen (53) verder waar ze gebleven zijn, namelijk bij de geheimen en schaamte over de vagina. Met elke week een gastexpert aan tafel duikt het trio op haar geheel eigenwijze dieper in de materie en deelt open en bloot al hun ervaringen en inzichten met jullie.

AFLEVERING #6

SEXPOES

Je vulva als bron van plezier. Anne, Ellen en Marieke schuiven de lakens opzij en vragen elkaar naar de eerste keer. Is er nu nog schaamte in bed of zijn we inmiddels volledig schaamteloos? Masturberen kun je leren en is de vibrator een welkome gast naast je bedpartner?

Marieke is aangenaam verrast door de vele manieren van klaarkomen zonder penetratie in het boek De Climax Club van Jüne Plã. En we bellen met hoogleraar Seksuele Gezondheid Ellen Laan over de orgasmekloof, de noodzaak om seksuele voorlichting te herzien en waarom onze clitoris haar plek in de anatomieboeken verdient.

“ZODRA HET LICHT NA SEKS WEER AANGAAT, IS DE SCHAAMTE TERUG. ZO STOM”

– Marieke

 

Previous
Next

IN DEZE PODCAST

 
  • Presentatie Bureau Vrouwenzaken 
  • Techniek en montage Kevin Goes voor DPG Media
  • Muziek Remy Unger
  • Boek De Climax Club van Jüne Plã- uitgeverij Horizon. Instagram: @jouissance.club (fr.) @blissclub_ (eng.) 
  • Aan de telefoon Ellen Laan, hoogleraar Seksuele gezondheid Instagram: @seksueelwelzijn