In de podcast De Vagina Dialogen gaat 
Bureau Vrouwenzaken de ins en outs 
van de kut onderzoeken.

Seizoen 1


In 6 afleveringen worden er persoonlijke ontboezemingen gedaan, worden er sappige vragen aan elkaar gesteld (en vaak ook beantwoord), wordt er elke week gebeld met iemand die ergens verstand van heeft en wordt er sowieso keihard gelachen tijdens ‘het ‘uit de schaamstreek halen van de vrouwelijke driehoek’. Ben je klaar om deze rit te rijden met ons? Doe je oortjes in, of zet juist de speakers op 10, dit wordt leuk!

 

Seizoen 2

In seizoen 2 van De Vagina Dialogen gaan Marieke (43), Anne-Marie (45) en Ellen (53) verder waar ze gebleven zijn, namelijk bij de geheimen en schaamte over de vagina. Met elke week een gastexpert aan tafel duikt het trio op haar geheel eigenwijze dieper in de materie en deelt open en bloot al hun ervaringen en inzichten met jullie.

AFLEVERING #2

Roos van VLEES

 

 

Deze aflevering is geheel gewijd aan het uiterlijk van de vulvaMarieke, Ellen en Anne-Marie praten over kleurvorm, geur en haarZijn we blij met onze uiterwaarden? Durven we met de benen wijd, of schamen we onszelf voor daar beneden? Hoe verandert de vulvalook met ouder worden, een kind krijgen of de overgang? Van huis-tuin-en keuken– tot designerkut, van Barbie- tot brugkut. We vragen ons af wat normaal is en waar de schaamte zitHet boek Het Wonder Daaronder komt langs en De Ongestelde Vraag is ‘Kijk je minder kritisch naar vagina’s als je er zelf één hebt?’

 

“We moeten
af van de uniforme vulva!”

— Anne-marie

 

 

Uit het boek Kreatief met Kut-Club Geluk
De Brugkut
Previous
Next

IN DEZE PODCAST

  • Presentatie Bureau Vrouwenzaken 
  • Techniek en montage Kevin Goes voor DPG Media
  • Muziek Remy Unger
  • Boek Het Wonder Daaronder van Nina Brochmann en Ellen Støkken Dahl, uitgeverij Luitingh-Sijthoff
  • Aan de telefoon Annie Gerritsen, lesbienne
  • Aan de telefoon Bep Ruting